Välkommen till vår blogg om byggnadsvård!

Nov 30, 2023

Inspiration

Vår ambition med den här bloggen är rätt och slätt att vara en inspirationskälla. Det finns så många fina miljöer, intressanta personer och kunskap inom området byggnadsvård som är utspritt och förtjänas att samlas ihop på ett ställe. Vi valde att kalla vår blogg för Biblioteket. Hit är du alltid välkommen för en härlig stund!

I Biblioteket hoppas vi att vi kan blanda allt ifrån inspirerande reportage, roliga topplistor, tips och trix. Förhoppningsvis kan vi bidra med lite ny kunskap då och då. Vi är själva intresserade av återbruk och att renovera med hållbara och sunda material och gillar byggnadsvård som “inredningsstil”. Däremot är vi inga rabiata, fullfjädrade byggnadsvårdare, så det kommer nog bli en bra blandning! Vi får be om att återkomma lite längre fram kring vilka vi är :-)


Läs gärna vårt inlägg om vår hållning till byggnadsvård. Vi kommer att ha ett öppet förhållningssätt till vad byggnadsvård är och kan vara, även om vi har ett namn som kanske förpliktigar... Vi hoppas att både ni och vi kan lära oss mer på denna resa.


Ni är så klart varmt välkomna att höra av er om ni har synpunkter eller idéer kring vad vi ska skriva om här!



Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av vad som sker på Byggnadsvårdaren.

Genom att registrera dig godkänner du datapolicy.